Var kan man hitta ett snyggt sidobord till vardagsrummet?

Att ha ett eller flera sidobord i vardagsrummet är en mycket god ide, eftersom det dels kommer att avlasta ditt vanliga soffbord eller vardagsrumsbord, men det skapar även en mer modern och cool look i hemmet många gånger.

För att du ska kunna lyckas med ”projekt få hem ett sidobord” bör du dock förstås veta vart du ska vända dig för att hitta ett sidobord att köpa. Här kommer därför en lista på ställen du kan vända dig till för att hitta just detta, för att underlätta för dig.

>>Klicka här för att se hela sortimentet av sidobord

.

Här kan du, enligt vår erfarenhet åtminstone, hitta sidobord att köpa:

Möbelvaruhus

Med detta menar vi de stora kedjorna med stora varuhus runt om i landet, som t.ex. IKEA, Mio, Jysk och så vidare. De flesta av dessa har nämligen flera olika sidobord i sina sortiment, även om de ofta är ganska enkla och minimalistiska i sitt utförande. Är det ett ganska enkelt sidobord du är ute efter ändå, kan detta dock vara ett riktigt bra alternativ för dig, för detta kommer du troligtvis att hitta i dessa varuhus.

 

Större inredningsbutiker

Detta eftersom de mindre av dem ofta inte har sidobord eller åtminstone inte flera av dem i sitt utbud, men de större av dem kan mycket väl ha det. Finns det några lite större inredningsbutiker där du bor, rekommenderar vi därför att du besöker dem, för att se om det sidobord du söker inte kan finnas där.

 

Nätbutiker

På nätet kan man ju numera ganska lätt hitta alla möjliga möbler som man är intresserad av, och sidobord är verkligen inget undantag. Istället kan alla som vill skaffa ett sidobord enkelt hitta ett flertal olika nätbutiker som säljer detta med hjälp av en sökmotor. Utbudet är ofta riktigt bra online, och även priserna i nätbutiker brukar vara mycket konkurrenskraftiga, så detta brukar faktiskt vara det bästa sättet att hitta sidobord på, alla kategorier.

 

Secondhand butiker

Där kallas förstås inte sidobord alltid sidobord, men har man lite fantasi kan man ofta hitta bord som kan användas som sidobord, fast de kanske inte kallas för just detta från början. Håll helt enkelt utkik efter lite mindre bord, som matchar din övriga vardagsrumsinredning på något vis. Tänk på att du även kan försöka ”göra om” borden du ser lite grann på egen hand, framför allt om du är den lite mer pyssliga och händiga typen.